RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER

Tirsdag-søndag:
11:30 – 23:00
Dørene lukker kl. 21:30

Køb gavekort til restauranten her

FVSTlup_sekontrolrapport_99x32

  • Tilbage



    BOJESENS JULEFROKOST 2016

    11.30-15.00 (fra den 15. november til 23. december)

    SILD & FISK

    Marineret og røget sild med rygeostcreme, glaskål og dild

    Julesild med rødløgskompot og solæg

    Røget helt med kartoffelcreme, malt og karse

    SKINKE, AND & MEDISTER

    Lufttørret bornholmsk skinke fra Hallegaard, syltede agurker og sauce tatar

    Anderillette med rødkålspuré, marinerede rødbeder og grov sennep

    Stegt lammemedister med ristet kål og grønlangkål fra Vendsyssel

    DESSERT

    Røget Brie og Krystal Ost fra Them med æblemarmelade og maltknækbrød

    eller

    Snebold med kirsebæris, gran, hvid Oialla chokolade og mandler

    kr. 425,-

    + en stor Jacobsen fadøl, 3 cl bjesk, æbleisvin eller kirsebærvin

    kr. 175,-

    BOJESENS JULEMENU – AFTEN

    17.30-23.00 (fra den 15. november til 23. december)

    SILD & FISK

    Marineret og røget sild med rygeostcreme, glaskål og dild

    Julesild med rødløgskompot og solæg

    Røget helt med kartoffelcreme, malt og karse

    SKINKE, AND & MEDISTER

    Lufttørret bornholmsk skinke fra Hallegaard, syltede agurker og sauce tatar

    Anderillette med rødkålspuré, marinerede rødbeder og grov sennep

    Stegt lammemedister med ristet kål og grønlangkål fra Vendsyssel

    OST

    Røget Brie og Krystal Ost fra Them med æblemarmelade og maltknækbrød

    DESSERT

    Snebold med kirsebæris, gran, hvid Oialla chokolade og mandler

    kr. 495,-

    + et glas Jacobsen fadøl, 3 cl bjesk, rødvin fra Antinori, æbleisvin og kirsebærvin

    kr. 325,-

     

BOJESENS JULEFROKOST 2016

11.30-15.00 (fra den 15. november til 23. december)

SILD & FISK

Marineret og røget sild med rygeostcreme, glaskål og dild

Julesild med rødløgskompot og solæg

Røget helt med kartoffelcreme, malt og karse

SKINKE, AND & MEDISTER

Lufttørret bornholmsk skinke fra Hallegaard, syltede agurker og sauce tatar

Anderillette med rødkålspuré, marinerede rødbeder og grov sennep

Stegt lammemedister med ristet kål og grønlangkål fra Vendsyssel

DESSERT

Røget Brie og Krystal Ost fra Them med æblemarmelade og maltknækbrød

eller

Snebold med kirsebæris, gran, hvid Oialla chokolade og mandler

kr. 425,-

+ en stor Jacobsen fadøl, 3 cl bjesk, æbleisvin eller kirsebærvin

kr. 175,-

BOJESENS JULEMENU – AFTEN

17.30-23.00 (fra den 15. november til 23. december)

SILD & FISK

Marineret og røget sild med rygeostcreme, glaskål og dild

Julesild med rødløgskompot og solæg

Røget helt med kartoffelcreme, malt og karse

SKINKE, AND & MEDISTER

Lufttørret bornholmsk skinke fra Hallegaard, syltede agurker og sauce tatar

Anderillette med rødkålspuré, marinerede rødbeder og grov sennep

Stegt lammemedister med ristet kål og grønlangkål fra Vendsyssel

OST

Røget Brie og Krystal Ost fra Them med æblemarmelade og maltknækbrød

DESSERT

Snebold med kirsebæris, gran, hvid Oialla chokolade og mandler

kr. 495,-

+ et glas Jacobsen fadøl, 3 cl bjesk, rødvin fra Antinori, æbleisvin og kirsebærvin

kr. 325,-

 

PRAKTISK INFORMATION

Planlæg dit besøg

www.taarnet.dk bruger cookies for at sitet virker og for at indsamle statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere om cookies.

Accepter Accepter ikke