RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER

Tirsdag-søndag:
11:30 – 23:00
Dørene lukker kl. 21:30

Køb gavekort til restauranten her

FVSTlup_sekontrolrapport_99x32

  • Tilbage



    BOJESENS MIDDAG

    (Menuen gælder fra den 4. april til den 4. juli 2017)

    18:00 – 23:00 (Køkkenet lukker 21.30)

    SNACK kr. 65,-

    Sprøde øllebrødsflager, charcuteri fra Nørre Søby, sylt og peberrodscreme

    FORRET kr. 120,-

    Pocheret torsk med østersemulsion, radiser og kold forårssuppe med dildolie

    Nye kartofler med brændt Havgus, syltede løg og løvstikke

    Tatar af kalveinderlår med grillede forårsløg, purløgsmayonnaise og tallerkensmækkere

    HOVEDRET kr. 245,-

    Kalvetyksteg med confiterede hvidløg, brændt broccoli, løgskaller og vallesauce med ramsløg

    Farseret kylling fra Gråsten med gulerødder, syltede karotter, sprøde kerner og sauce med gulerodssaft

    Pocheret rødtunge med sprød kartoffel og jomfruhummer, blomkål og skummende hummersauce

    TILBEHØR

    Kartofler vendt med smør og urter
    kr. 45,-

    Grøn salat med grønne jordbær og sprødt
    kr. 35,-

    OST
    3 stk. kr. 105,-
    5 stk. kr. 155,-

    Oste fra danske mejerier, serveres med æblemarmelade og maltknækbrød

    Nyd ostene med tre eller fem små, velvalgte glas
    3 glas 120,-
    5 glas 195,-

    DESSERT kr. 120,-

    Chokoladekage med 92% Oialla chokolademousse og blåbærsorbet

    Vaniljeis med havesyresorbet, brændt marengs og citronmelisse

    Rabarberkompot med rugbrødscrumble og sorbet af creme fraiche

    3 RETTERS MENU kr. 425,-

    Torsk, kalvetyksteg, chokoladekage

    + Vinmenu med tre velvalgte glas kr. 295,-

    5 RETTERS MENU kr. 575,-

    Torsk, kartofler, kalvetyksteg, tre oste, chokoladekage

    + Vinmenu med fem velvalgte glas kr. 475,-

BOJESENS MIDDAG

(Menuen gælder fra den 4. april til den 4. juli 2017)

18:00 – 23:00 (Køkkenet lukker 21.30)

SNACK kr. 65,-

Sprøde øllebrødsflager, charcuteri fra Nørre Søby, sylt og peberrodscreme

FORRET kr. 120,-

Pocheret torsk med østersemulsion, radiser og kold forårssuppe med dildolie

Nye kartofler med brændt Havgus, syltede løg og løvstikke

Tatar af kalveinderlår med grillede forårsløg, purløgsmayonnaise og tallerkensmækkere

HOVEDRET kr. 245,-

Kalvetyksteg med confiterede hvidløg, brændt broccoli, løgskaller og vallesauce med ramsløg

Farseret kylling fra Gråsten med gulerødder, syltede karotter, sprøde kerner og sauce med gulerodssaft

Pocheret rødtunge med sprød kartoffel og jomfruhummer, blomkål og skummende hummersauce

TILBEHØR

Kartofler vendt med smør og urter
kr. 45,-

Grøn salat med grønne jordbær og sprødt
kr. 35,-

OST
3 stk. kr. 105,-
5 stk. kr. 155,-

Oste fra danske mejerier, serveres med æblemarmelade og maltknækbrød

Nyd ostene med tre eller fem små, velvalgte glas
3 glas 120,-
5 glas 195,-

DESSERT kr. 120,-

Chokoladekage med 92% Oialla chokolademousse og blåbærsorbet

Vaniljeis med havesyresorbet, brændt marengs og citronmelisse

Rabarberkompot med rugbrødscrumble og sorbet af creme fraiche

3 RETTERS MENU kr. 425,-

Torsk, kalvetyksteg, chokoladekage

+ Vinmenu med tre velvalgte glas kr. 295,-

5 RETTERS MENU kr. 575,-

Torsk, kartofler, kalvetyksteg, tre oste, chokoladekage

+ Vinmenu med fem velvalgte glas kr. 475,-

DEL DIN OPLEVELSE

#taarnetInstagramFacebookTwitterTripAdvisor

PRAKTISK INFORMATION

Planlæg dit besøg

www.taarnet.dk bruger cookies for at sitet virker og for at indsamle statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere om cookies.

Accepter Accepter ikke