RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER

Tirsdag-søndag:
11:30 – 23:00
Dørene lukker kl. 21:30

Køb gavekort til restauranten her

FVSTlup_sekontrolrapport_99x32

  • Tilbage



    BOJESENS MIDDAG

    (Menuen gælder fra den 10. januar til den 4. april 2017)

    18:00 – 23:00 (Køkkenet lukker 21.30)

    SNACK kr. 65,-

    Sprøde øllebrødsflager, creme og dansk charcuteri fra Nørre Søby slagteren

    FORRET kr. 120,-

    Pocheret kulmule med syltet og stegt selleri, havesyrecreme og stenbiderrogn

    Jordskokkeflan med svampebouillon, perleløg og syltede trompethatte

    Kalvetunge med citrontimian, brændt broccoli, fermenterede stikkelsbær og surdej

    HOVEDRET kr. 245,-

    Glaseret oksekæbe med sprøde chips og tørrede bær, persillerødder og sauce med brunet smør

    Bagt helleflynder med rosenkål, stegt endive, skummende muslingesauce med surkål og purløgsblomster

    Lammeculotte med stegte forårsløg, maltolie, saltbagt kålrabi og syltede granskud

    TILBEHØR

    Grov kartoffelkompot med purløg og ristet boghvede
    kr. 45,-

    Kålsalat vendt med mormordressing og bacon
    kr. 35,-

    OST
    3 stk. kr. 105,-
    5 stk. kr. 155,-

    Oste fra danske mejerier, serveres med æblemarmelade og maltknækbrød

    DESSERT kr. 120,-

    Chokoladekage med 92% Oialla chokolademousse og kirsebærsorbet

    Mousse af fåremælksyoghurt med dildmarengs og krystalliseret hvid chokolade

    Hvid chokoladecreme med skovmærkeis, solbærgelé og olie af solbærblade

    3 RETTERS MENU kr. 425,-

    Kulmule, glaseret oksekæbe, chokoladekage

    + Vinmenu med tre velvalgte glas kr. 295,-

    5 RETTERS MENU kr. 575,-

    Kulmule, jordskokkeflan, glaseret oksekæbe, tre oste, chokoladekage

    + Vinmenu med fem velvalgte glas kr. 475,-

BOJESENS MIDDAG

(Menuen gælder fra den 10. januar til den 4. april 2017)

18:00 – 23:00 (Køkkenet lukker 21.30)

SNACK kr. 65,-

Sprøde øllebrødsflager, creme og dansk charcuteri fra Nørre Søby slagteren

FORRET kr. 120,-

Pocheret kulmule med syltet og stegt selleri, havesyrecreme og stenbiderrogn

Jordskokkeflan med svampebouillon, perleløg og syltede trompethatte

Kalvetunge med citrontimian, brændt broccoli, fermenterede stikkelsbær og surdej

HOVEDRET kr. 245,-

Glaseret oksekæbe med sprøde chips og tørrede bær, persillerødder og sauce med brunet smør

Bagt helleflynder med rosenkål, stegt endive, skummende muslingesauce med surkål og purløgsblomster

Lammeculotte med stegte forårsløg, maltolie, saltbagt kålrabi og syltede granskud

TILBEHØR

Grov kartoffelkompot med purløg og ristet boghvede
kr. 45,-

Kålsalat vendt med mormordressing og bacon
kr. 35,-

OST
3 stk. kr. 105,-
5 stk. kr. 155,-

Oste fra danske mejerier, serveres med æblemarmelade og maltknækbrød

DESSERT kr. 120,-

Chokoladekage med 92% Oialla chokolademousse og kirsebærsorbet

Mousse af fåremælksyoghurt med dildmarengs og krystalliseret hvid chokolade

Hvid chokoladecreme med skovmærkeis, solbærgelé og olie af solbærblade

3 RETTERS MENU kr. 425,-

Kulmule, glaseret oksekæbe, chokoladekage

+ Vinmenu med tre velvalgte glas kr. 295,-

5 RETTERS MENU kr. 575,-

Kulmule, jordskokkeflan, glaseret oksekæbe, tre oste, chokoladekage

+ Vinmenu med fem velvalgte glas kr. 475,-

DEL DIN OPLEVELSE

#taarnetInstagramFacebookTwitterTripAdvisor

PRAKTISK INFORMATION

Planlæg dit besøg

www.taarnet.dk bruger cookies for at sitet virker og for at indsamle statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere om cookies.

Accepter Accepter ikke