RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER

Tirsdag-søndag:
11:30 – 23:00
Dørene lukker kl. 21:30

Køb gavekort til restauranten her

FVSTlup_sekontrolrapport_99x32

  • Bjesk er et gammelt ord, der stammer fra Vendsyssel og bruges som betegnelse for en bitter eller en kryddersnaps, der laves på vilde urter og bær fra Nordjyllands magre jorde i klitterne, højmosen og på heden.

    Smørrebrød og brændevin er uadskillelige i den danske frokosttradition og denne herlige forening vil vi gerne hylde med en særlig frokost i Tårnet. Vi får vores brændevin fra Nordjylland, hvor Fætter Erik og Dyrlægen plukker, blander og brygger ægte bjesk.

    Fætter Erik og Dyrlægen kommer til hovedstaden og fejrer deres besøg med en frokost med godt smørrebrød og en introduktion til den særlige nordjyske bjesk.

    Frokosten koster 350 kroner og byder på to stykker smørrebrød, to velvalgte bjesk, øl, vand og fortællinger fra Fætter Erik og Dyrlægen.

    Kom med til frokosten

20. juni 2016

Copenhagen Cooking: Smørrebrød, bjesk og brændevin 20.08.2016

Bjesk er et gammelt ord, der stammer fra Vendsyssel og bruges som betegnelse for en bitter eller en kryddersnaps, der laves på vilde urter og bær fra Nordjyllands magre jorde i klitterne, højmosen og på heden.

Smørrebrød og brændevin er uadskillelige i den danske frokosttradition og denne herlige forening vil vi gerne hylde med en særlig frokost i Tårnet. Vi får vores brændevin fra Nordjylland, hvor Fætter Erik og Dyrlægen plukker, blander og brygger ægte bjesk.

Fætter Erik og Dyrlægen kommer til hovedstaden og fejrer deres besøg med en frokost med godt smørrebrød og en introduktion til den særlige nordjyske bjesk.

Frokosten koster 350 kroner og byder på to stykker smørrebrød, to velvalgte bjesk, øl, vand og fortællinger fra Fætter Erik og Dyrlægen.

Kom med til frokosten



DEL DIN OPLEVELSE

#taarnetInstagramFacebookTwitterTripAdvisor

PRAKTISK INFORMATION

Planlæg dit besøg

www.taarnet.dk bruger cookies for at sitet virker og for at indsamle statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere om cookies.

Accepter Accepter ikke