RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER

Tirsdag-søndag:
11:30 – 23:00
Dørene lukker kl. 21:30

Køb gavekort til restauranten her

FVSTlup_sekontrolrapport_99x32

  • Tilbage



    APRIL I TÅRNET

    I Tårnet inspireres vi af de danske madtraditioner, det gode håndværk og høsten fra marker, skove og have. Hver måned laver vi nye retter med de råvarer, der er bedst netop nu.

    TATAR kr. 120,-
    Tatar af kalveinderlår med grillede forårsløg, purløgsmayonnaise og tallerkensmækkere

    RØDTUNGE kr. 245,-
    Pocheret rødtunge med sprød kartoffel og jomfruhummer, blomkål og skummende hummersauce

    RABARBER kr. 120,-
    Rabarberkompot med rugbrødscrumble og sorbet af creme fraiche

APRIL I TÅRNET

I Tårnet inspireres vi af de danske madtraditioner, det gode håndværk og høsten fra marker, skove og have. Hver måned laver vi nye retter med de råvarer, der er bedst netop nu.

TATAR kr. 120,-
Tatar af kalveinderlår med grillede forårsløg, purløgsmayonnaise og tallerkensmækkere

RØDTUNGE kr. 245,-
Pocheret rødtunge med sprød kartoffel og jomfruhummer, blomkål og skummende hummersauce

RABARBER kr. 120,-
Rabarberkompot med rugbrødscrumble og sorbet af creme fraiche

DEL DIN OPLEVELSE

#taarnetInstagramFacebookTwitterTripAdvisor

PRAKTISK INFORMATION

Planlæg dit besøg

www.taarnet.dk bruger cookies for at sitet virker og for at indsamle statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere om cookies.

Accepter Accepter ikke