BOJESENS FROKOST
(Menuen gælder fra den 1. april til den 1. maj 2018)
11:30 – 16:00 (Køkkenet lukker kl. 15.30)
SMØRREBRØD
Sild – Cremefraiche – Purløg 105 kr.
Æg – Rejer – Røg – Ærteskud 110 kr.
Kartoffel – Rygeost – Løvstikke – Malt 95 kr.
Laks – Cremefraiche – Østersurt – Dild 120 kr.
Roastbeef – Peberrod – Agurk – Estragon 115 kr.
Tatar – Stenbider – Blomme – Løg 125 kr.
OST
Hvidskimmel – Aske – Honning – Timian 95 kr.
TÅRNETS FROKOST kr. 415,-
To stykker smørrebrød efter eget valg
Et glas Herslev fadøl
Vand og danskvand ad libitum
Kaffe eller te og en valgfri kage
KAGER (11.30-16.30)
1 kage – 60 kr.
4 kager med stempelkande kaffe eller en kande te for 2 personer – 305 kr.
PETIT FOURS 110kr.
Vores prisvindende konditorteam Tor og Freja fremtryller en chokoladeanretning af den økologiske kvalitetschokolade Oialla, som er Bojesens særlige hjertebarn. Der er nok til to.