RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER

Bemærk! Tårnet er lukket i perioden 6. juni til 31. august 2019. 

Tirsdag-lørdag:
11:30 – 23:00

Søndag:
11:30 – 17:30

Dørene lukker kl. 21:00

FVSTlup_sekontrolrapport_99x32

Facebook LinkedIn RSS

  • Tilbage



    RESTAURANT TÅRNETS FROKOST

     

    Menuen gælder til og med maj 2019

    11:30 – 16:00 (Køkkenet lukker kl. 15.30)

    RESTAURANT TÅRNETS FROKOST kr. 425,-

    2 stykker valgfrit smørrebrød fra menukortet
    1 stort glas Herslev Fadøl
    Vand ad libitum
    1 kaffe/the og 1 konditorkage

     

    SMØRREBRØD

     

    MARINERET SILD kr. 115,-
    Med rustik urtecreme rørt med yoghurt, karry, æbler. Hertil sprøde gule beder og gyldne syreblade.

    Sildene er ikke syremodnede, men tørsaltet i 6 måneder og her klassisk serveret med karry.

    HÅNDPILLEDE NORDSØREJER kr. 130,-
    Nordsørejer med hjertesalat marineret i æbleeddike, forårets vilde urter, sprøde grønne asparges og aspargesolie.

    Nordsørejerne lever på dybder, hvor lyset ikke kommer ned, derfor behøver de ikke at være grå for at skjule sig. De er lyserøde, både når de er rå, og når de er kogte

    VARMRØGET LAKS kr. 125,-
    Med brændt agurk, citrongélé, pebermarinerede lakserogn, ærteskud, maltjord og en creme af friskost rørt med dild.

    Laksen og sildene er ikke længere udbredte i de danske farvande. I dag fiskes de primært imellem Færøerne og Island.

    KARTOFFEL kr. 110,-
    Nye Dittakartofler, løvstikke creme, syltede salatløg, Gammel Knas, løvstikkepulver.

    Kartoflerne kom til Danmark, da Kong Frederik den 5. i 1700-tallet åbnede døren for ”kartoffeltyskerne” for at få nok hænder til opdyrkningen af heden. Siden er kartoflen blevet en vigtig del af vores madkultur.

    LEVERPOSTEJ kr. 120,-
    Mormors lune leverpostej, stegt bacon og kejserhatte, syltede glaskål og rødsyre.

    Da Rasmus Bo Bojesen som dreng kom op til mormor på Skelgården ved Agersted i Nordjylland på sommerferie, da var denne leverpostej en af de ting, han så frem til.

    TATAR kr. 130,-
    Tatar af okseinderlår marineret med rapsolie og rosa peber – hakket og serveret sammen med en sand symfoni af løg – syltede, brændte, bagte, fermenterede løg, og en creme af ramsløg.

    Oksetatar, som vi kender den i dag, blev lanceret i Danmark omkring år 1900. Dengang hed retten ”Beuf à l’Americaine”. En anden historie siger, at tatar er opkaldt efter det asiatiske stammefolk – Tatarene. Man siger, at de spiste råt oksekød men først efter at have mørnet det under sadlen på deres heste.

RESTAURANT TÅRNETS FROKOST

 

Menuen gælder til og med maj 2019

11:30 – 16:00 (Køkkenet lukker kl. 15.30)

RESTAURANT TÅRNETS FROKOST kr. 425,-

2 stykker valgfrit smørrebrød fra menukortet
1 stort glas Herslev Fadøl
Vand ad libitum
1 kaffe/the og 1 konditorkage

 

SMØRREBRØD

 

MARINERET SILD kr. 115,-
Med rustik urtecreme rørt med yoghurt, karry, æbler. Hertil sprøde gule beder og gyldne syreblade.

Sildene er ikke syremodnede, men tørsaltet i 6 måneder og her klassisk serveret med karry.

HÅNDPILLEDE NORDSØREJER kr. 130,-
Nordsørejer med hjertesalat marineret i æbleeddike, forårets vilde urter, sprøde grønne asparges og aspargesolie.

Nordsørejerne lever på dybder, hvor lyset ikke kommer ned, derfor behøver de ikke at være grå for at skjule sig. De er lyserøde, både når de er rå, og når de er kogte

VARMRØGET LAKS kr. 125,-
Med brændt agurk, citrongélé, pebermarinerede lakserogn, ærteskud, maltjord og en creme af friskost rørt med dild.

Laksen og sildene er ikke længere udbredte i de danske farvande. I dag fiskes de primært imellem Færøerne og Island.

KARTOFFEL kr. 110,-
Nye Dittakartofler, løvstikke creme, syltede salatløg, Gammel Knas, løvstikkepulver.

Kartoflerne kom til Danmark, da Kong Frederik den 5. i 1700-tallet åbnede døren for ”kartoffeltyskerne” for at få nok hænder til opdyrkningen af heden. Siden er kartoflen blevet en vigtig del af vores madkultur.

LEVERPOSTEJ kr. 120,-
Mormors lune leverpostej, stegt bacon og kejserhatte, syltede glaskål og rødsyre.

Da Rasmus Bo Bojesen som dreng kom op til mormor på Skelgården ved Agersted i Nordjylland på sommerferie, da var denne leverpostej en af de ting, han så frem til.

TATAR kr. 130,-
Tatar af okseinderlår marineret med rapsolie og rosa peber – hakket og serveret sammen med en sand symfoni af løg – syltede, brændte, bagte, fermenterede løg, og en creme af ramsløg.

Oksetatar, som vi kender den i dag, blev lanceret i Danmark omkring år 1900. Dengang hed retten ”Beuf à l’Americaine”. En anden historie siger, at tatar er opkaldt efter det asiatiske stammefolk – Tatarene. Man siger, at de spiste råt oksekød men først efter at have mørnet det under sadlen på deres heste.

DEL DIN OPLEVELSE

#taarnetInstagramFacebookTwitterTripAdvisor

PRAKTISK INFORMATION

Planlæg dit besøg

www.taarnet.dk bruger cookies for at sitet virker og for at indsamle statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere om cookies.

Accepter Accepter ikke