RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER

Bemærk: Tårnet lukker kl. 17.00 tirsdag d. 28. august

Tirsdag-lørdag:
11:30 – 23:00

Søndag:
11:30 – 17:30

Dørene lukker kl. 21:00

Køb gavekort til restauranten

FVSTlup_sekontrolrapport_99x32

  • Tilbage



    BOJESENS JULEMENU

    Bojesens julemenu kommer i tre eller fem serveringer og kan bestilles til frokost og aften. Julemaden glider godt ned med et glas økologisk øl fra Herslev og Fætter Eriks hjemmegjorte bjesk.

    Julemenuen kan bestilles fra den 15. november til den 22. december.

    TRE SERVERINGER kr. 450,-

    SILD & FISK

    Marineret sild med pisket creme fraiche, ristede boghvedekerner, syltede løg og salturt

    Håndpillede rejer med røget mayonnaise, maltjord og vilde urter

    LAM & AND

    Håndlavede lammepølser fra Nørre Søby med surkål

    Andeconfit med selleripuré, syltede tyttebær og rød hjertesalat

    DESSERT

    Lavet af vores konditori, variere dagligt.

     

    TILFØJ FØLGENDE SERVERINGER

    KALV & GRIS

    Kalvespidsbryst  med karamelliserede løg, æbler, peberrod og sprød sennep.

    Sønderjysk surrib med hjemmelavet sennep og syltede rødbeder

    OST

    Økologisk Rød Løber med valnødder med varme kryderier og sprødt knækbrød

    ALLE FEM SERVERINGER kr. 550,-

BOJESENS JULEMENU

Bojesens julemenu kommer i tre eller fem serveringer og kan bestilles til frokost og aften. Julemaden glider godt ned med et glas økologisk øl fra Herslev og Fætter Eriks hjemmegjorte bjesk.

Julemenuen kan bestilles fra den 15. november til den 22. december.

TRE SERVERINGER kr. 450,-

SILD & FISK

Marineret sild med pisket creme fraiche, ristede boghvedekerner, syltede løg og salturt

Håndpillede rejer med røget mayonnaise, maltjord og vilde urter

LAM & AND

Håndlavede lammepølser fra Nørre Søby med surkål

Andeconfit med selleripuré, syltede tyttebær og rød hjertesalat

DESSERT

Lavet af vores konditori, variere dagligt.

 

TILFØJ FØLGENDE SERVERINGER

KALV & GRIS

Kalvespidsbryst  med karamelliserede løg, æbler, peberrod og sprød sennep.

Sønderjysk surrib med hjemmelavet sennep og syltede rødbeder

OST

Økologisk Rød Løber med valnødder med varme kryderier og sprødt knækbrød

ALLE FEM SERVERINGER kr. 550,-

PRAKTISK INFORMATION

Planlæg dit besøg

www.taarnet.dk bruger cookies for at sitet virker og for at indsamle statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere om cookies.

Accepter Accepter ikke