RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER
Tirsdag-søndag:
11:30 – 23:00
Dørene lukker kl. 21:00

Køb gavekort til restauranten

FVSTlup_sekontrolrapport_99x32

  • Tilbage



    BOJESENS MIDDAG

    (Menuen gælder fra den 5. januar til den 6. marts 2018)

    18:00 – 23:00 (Køkkenet lukker 21.30)

    SNACK kr. 75,-

    Friterede jordskokker med jordskokkompot og eddikesne

    Sprøde havreflager, kyllingeskind og torskeskind med persillecreme og høaske

    FORRET kr. 120,-

    Taskekrabbe med letsyltede selleribånd, hyldeblomst, østersurt og saltet yoghurt

    Mørk løgsuppe med syltede ramsløgskapers, løg i forskellige teksturer og croutoner

    Gravad dådyrinderlår med brændte porrer, gastrik, sprødt rugbrød og rosetkarse

    HOVEDRET kr. 245,-

    Langtidsstegt svinenakke med mørk malteddike fra Herslev, sprød mask, kålskud og sauce med peberbacon

    Pocheret torsk med vilde urter og friske skud, sprødt brød og muslingsauce med dildolie

    Stegt duebryst og confiteret lår med dehydrerede rødbeder, syltede solbær og sauce med morkler

    TILBEHØR

    Høbagt selleri med hasselnøddevinaigrette
    kr. 55,-

    Knuste kartofler med rygeost og masser af urter
    kr. 45,-

    OST
    3 stk. kr. 105,-
    5 stk. kr. 155,-

    Oste fra danske mejerier med æblemarmelade med timian og sort peber

    DESSERT kr. 120,-

    Hvid chokolade parfait med lemon curd, havtorngranité og brændt hvid chokolade

    Bojesens chokoladeballade med vores egen økologiske Oialla chokolade og kvæder fra Søren Wiuff

    Isbombe med vild kamille, danske æbler og brændt marengs

    3 RETTERS MENU kr. 425,-

    Taskekrabbe, svinenakke, hvid chokolade parfait

    + Vinmenu med tre velvalgte glas kr. 295,-

    5 RETTERS MENU kr. 575,-

    Taskekrabbe, løgsuppe, svinenakke, tre oste og hvid chokolade parfait

    + Vinmenu med fem velvalgte glas kr. 475,-

BOJESENS MIDDAG

(Menuen gælder fra den 5. januar til den 6. marts 2018)

18:00 – 23:00 (Køkkenet lukker 21.30)

SNACK kr. 75,-

Friterede jordskokker med jordskokkompot og eddikesne

Sprøde havreflager, kyllingeskind og torskeskind med persillecreme og høaske

FORRET kr. 120,-

Taskekrabbe med letsyltede selleribånd, hyldeblomst, østersurt og saltet yoghurt

Mørk løgsuppe med syltede ramsløgskapers, løg i forskellige teksturer og croutoner

Gravad dådyrinderlår med brændte porrer, gastrik, sprødt rugbrød og rosetkarse

HOVEDRET kr. 245,-

Langtidsstegt svinenakke med mørk malteddike fra Herslev, sprød mask, kålskud og sauce med peberbacon

Pocheret torsk med vilde urter og friske skud, sprødt brød og muslingsauce med dildolie

Stegt duebryst og confiteret lår med dehydrerede rødbeder, syltede solbær og sauce med morkler

TILBEHØR

Høbagt selleri med hasselnøddevinaigrette
kr. 55,-

Knuste kartofler med rygeost og masser af urter
kr. 45,-

OST
3 stk. kr. 105,-
5 stk. kr. 155,-

Oste fra danske mejerier med æblemarmelade med timian og sort peber

DESSERT kr. 120,-

Hvid chokolade parfait med lemon curd, havtorngranité og brændt hvid chokolade

Bojesens chokoladeballade med vores egen økologiske Oialla chokolade og kvæder fra Søren Wiuff

Isbombe med vild kamille, danske æbler og brændt marengs

3 RETTERS MENU kr. 425,-

Taskekrabbe, svinenakke, hvid chokolade parfait

+ Vinmenu med tre velvalgte glas kr. 295,-

5 RETTERS MENU kr. 575,-

Taskekrabbe, løgsuppe, svinenakke, tre oste og hvid chokolade parfait

+ Vinmenu med fem velvalgte glas kr. 475,-

DEL DIN OPLEVELSE

#taarnetInstagramFacebookTwitterTripAdvisor

PRAKTISK INFORMATION

Planlæg dit besøg

www.taarnet.dk bruger cookies for at sitet virker og for at indsamle statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere om cookies.

Accepter Accepter ikke