RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER

Bemærk! Tårnet er lukket i perioden 1. juni til 31. august 2019. 

Byens bedste 2019

FVSTlup_sekontrolrapport_99x32

Facebook LinkedIn RSS

  • Tilbage



    RESTAURANT TÅRNET MIDDAG

    Menuen gælder til og med maj 2019.

    17:30 – 23:00 (Køkkenet lukker 21.30)

     

    SNACKS

    Østers – Fine Claire No. 2  kr. 30,- pr. stk
    Frisk peberrod, kernemælk, agurk og dildolie.

    Taskekrabbe kr. 65,-
    Ruller med taske krabbe, kinaradise, ærteskud, kørvel og  grønne asparges

     

    3 RETTER kr. 395,-

    Håndpillede Nordsørejer med marineret hjertesalat, frosset rygeost, grønne jordbær og dildolie

    Kalveculotte, som er langtidsstegt natten over ved 54 grader. Serveres med en sand symfoni af løg – syltede, brændte, bagte og fermenterede løg. Hertil hvide smørbønner med saltet citron og røget marv

    Tærte af danske rabarber og hvid chokoladeis med et strejf af friske granskud

     

    5 RETTER kr. 555,-

    Håndpillede Nordsørejer med marineret hjertesalat, frosset rygeost, grønne jordbær og dildolie

    Danske blæksprutter sauteret med hvid peber, salvie og hvidløg og derefter vendt med Beurre Blanc og brøndkarse

    Det danske guld
    Dampede nye kartofler med en creme af løvstikke og hertil gammelknas, malt og karse

    Kalveculotte, som er langtidsstegt natten over ved 54 grader, og serveret med en sand symfoni af løg – syltede, brændte, bagte og fermenterede løg. Hertil hvide smørbønner med saltet citron og røget marv

    Tærte af danske rabarber og hvid chokoladeis med et strejf af friske granskud

     

    OSTE

    Vi spørger, lytter og smager os frem til de bedste oste fra landets små håndværksmejerier. Her laves ostene i små mængder, og derfor skifter vores udvalg ofte. Der er dog altid noget for enhver smag, og vores tjenere finder gerne de rette oste til bordet.

    DANSKE OSTE
    Oste fra danske mejerier med sødt og sprødt.
    3 stk. kr. 105,- / 5 stk. kr. 155,-

     

RESTAURANT TÅRNET MIDDAG

Menuen gælder til og med maj 2019.

17:30 – 23:00 (Køkkenet lukker 21.30)

 

SNACKS

Østers – Fine Claire No. 2  kr. 30,- pr. stk
Frisk peberrod, kernemælk, agurk og dildolie.

Taskekrabbe kr. 65,-
Ruller med taske krabbe, kinaradise, ærteskud, kørvel og  grønne asparges

 

3 RETTER kr. 395,-

Håndpillede Nordsørejer med marineret hjertesalat, frosset rygeost, grønne jordbær og dildolie

Kalveculotte, som er langtidsstegt natten over ved 54 grader. Serveres med en sand symfoni af løg – syltede, brændte, bagte og fermenterede løg. Hertil hvide smørbønner med saltet citron og røget marv

Tærte af danske rabarber og hvid chokoladeis med et strejf af friske granskud

 

5 RETTER kr. 555,-

Håndpillede Nordsørejer med marineret hjertesalat, frosset rygeost, grønne jordbær og dildolie

Danske blæksprutter sauteret med hvid peber, salvie og hvidløg og derefter vendt med Beurre Blanc og brøndkarse

Det danske guld
Dampede nye kartofler med en creme af løvstikke og hertil gammelknas, malt og karse

Kalveculotte, som er langtidsstegt natten over ved 54 grader, og serveret med en sand symfoni af løg – syltede, brændte, bagte og fermenterede løg. Hertil hvide smørbønner med saltet citron og røget marv

Tærte af danske rabarber og hvid chokoladeis med et strejf af friske granskud

 

OSTE

Vi spørger, lytter og smager os frem til de bedste oste fra landets små håndværksmejerier. Her laves ostene i små mængder, og derfor skifter vores udvalg ofte. Der er dog altid noget for enhver smag, og vores tjenere finder gerne de rette oste til bordet.

DANSKE OSTE
Oste fra danske mejerier med sødt og sprødt.
3 stk. kr. 105,- / 5 stk. kr. 155,-

 

DEL DIN OPLEVELSE

#taarnetInstagramFacebookTwitterTripAdvisor

PRAKTISK INFORMATION

Planlæg dit besøg

www.taarnet.dk bruger cookies for at sitet virker og for at indsamle statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere om cookies.

Accepter Accepter ikke