RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER

Tirsdag-søndag:
11:30 – 23:00
Dørene lukker kl. 21:30

Køb gavekort til restauranten her

FVSTlup_sekontrolrapport_99x32

  • Tilbage



    BOJESENS MIDDAG

    (Menuen gælder fra den 10. oktober til den 23. december 2017)

    18:00 – 23:00 (Køkkenet lukker 21.30)

    SNACK kr. 75,-

    Æbleskiver med Vesterhavsost, timian og bacon

    Vagtelæg med Karl Johan-remoulade og Karl Johan-salt

    FORRET kr. 120,-

    Rimmet torsk med glaskål, grønne ribs, peberrod og syrnet fløde med brøndkarseolie

    Luftig røget kartoffelsuppe med brændt hjertesalat, syltede ramsløgskapers og høaske

    HOVEDRET kr. 245,-

    Havtaskekæbe med røget spæk, stegt blomkål og beurre blanc med dildolie

    Stegt andebryst med æblepuré, skorzonerrod og andesauce med brunet smør og sorte trompethatte

    TILBEHØR

    Brændt julesalat med hyldeblomstvinaigrette, maltjord og grønne urter
    kr. 45,-

    Knuste kartofler med skalotteløg, fed creme fraiche og sort peber
    kr. 45,-

    OST
    3 stk. kr. 105,-
    5 stk. kr. 155,-

    Oste fra danske mejerier, serveres med æblegelé og surdejsknækbrød

    Nyd ostene med tre eller fem små, velvalgte glas
    3 glas 120,-
    5 glas 195,-

    DESSERT kr. 120,-

    Isbombe med vild kamille, danske æbler og brændt marengs

    Chokoladekage med Oialla 100% og kirsebærsorbet

    Øllebrød med Oialla chokolade, citrusskum og yoghurt

    3 RETTERS MENU kr. 425,-

    Rimmet torsk, stegt andebryst, chokoladekage

    + Vinmenu med tre velvalgte glas kr. 295,-

    5 RETTERS MENU kr. 575,-

    Rimmet torsk, røget kartoffelsuppe, stegt andebryst, tre oste, chokoladekage

    + Vinmenu med fem velvalgte glas kr. 475,-

BOJESENS MIDDAG

(Menuen gælder fra den 10. oktober til den 23. december 2017)

18:00 – 23:00 (Køkkenet lukker 21.30)

SNACK kr. 75,-

Æbleskiver med Vesterhavsost, timian og bacon

Vagtelæg med Karl Johan-remoulade og Karl Johan-salt

FORRET kr. 120,-

Rimmet torsk med glaskål, grønne ribs, peberrod og syrnet fløde med brøndkarseolie

Luftig røget kartoffelsuppe med brændt hjertesalat, syltede ramsløgskapers og høaske

HOVEDRET kr. 245,-

Havtaskekæbe med røget spæk, stegt blomkål og beurre blanc med dildolie

Stegt andebryst med æblepuré, skorzonerrod og andesauce med brunet smør og sorte trompethatte

TILBEHØR

Brændt julesalat med hyldeblomstvinaigrette, maltjord og grønne urter
kr. 45,-

Knuste kartofler med skalotteløg, fed creme fraiche og sort peber
kr. 45,-

OST
3 stk. kr. 105,-
5 stk. kr. 155,-

Oste fra danske mejerier, serveres med æblegelé og surdejsknækbrød

Nyd ostene med tre eller fem små, velvalgte glas
3 glas 120,-
5 glas 195,-

DESSERT kr. 120,-

Isbombe med vild kamille, danske æbler og brændt marengs

Chokoladekage med Oialla 100% og kirsebærsorbet

Øllebrød med Oialla chokolade, citrusskum og yoghurt

3 RETTERS MENU kr. 425,-

Rimmet torsk, stegt andebryst, chokoladekage

+ Vinmenu med tre velvalgte glas kr. 295,-

5 RETTERS MENU kr. 575,-

Rimmet torsk, røget kartoffelsuppe, stegt andebryst, tre oste, chokoladekage

+ Vinmenu med fem velvalgte glas kr. 475,-

DEL DIN OPLEVELSE

#taarnetInstagramFacebookTwitterTripAdvisor

PRAKTISK INFORMATION

Planlæg dit besøg

www.taarnet.dk bruger cookies for at sitet virker og for at indsamle statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere om cookies.

Accepter Accepter ikke