RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER

Tirsdag-søndag:
11:30 – 23:00
Dørene lukker kl. 21:30

Køb gavekort til restauranten her

FVSTlup_sekontrolrapport_99x32

  • Tilbage



    BOJESENS MIDDAG

    (Menuen gælder fra den 4. juli til den 3. oktober 2017)

    18:00 – 23:00 (Køkkenet lukker 21.30)

    SNACK kr. 65,-

    Sprøde øllebrødsflager, charcuteri fra Nørre Søby, sylt og creme af Gammel Knas

    FORRET kr. 120,-

    Gravad laks i snaps og krondild med majroer, syrnet fløde og dildolie

    Sommersalat med brændt agurk, salatløg, kartofler, luftig rygeost og æggeblomme

    Kyllingelevermousse med grillede løg, spæde beder og sprødt kyllingeskind (kan bestilles i juli og august – se vores månedsmenu)

    HOVEDRET kr. 245,-

    Glaserede svinekæber med ærtepuré, syltede karotter, fedtegrever og sommerstuvning

    Stegt makrel med tørrede tomater, ristet hjertesalat, grønne tomater og choron sauce

    Stegt Gråsten kylling med rabarber, syltet agurk, sprød kartoffel og skysauce af kråse og persille (kan bestilles i juli og august – se vores månedsmenu)

    TILBEHØR

    Stegt sommerspidskål med majs og Havgus
    kr. 45,-

    Kold kartoffelsalat med sennepsdressing og karse
    kr. 45,-

    OST
    3 stk. kr. 105,-
    5 stk. kr. 155,-

    Oste fra danske mejerier, serveres med æblemarmelade og maltknækbrød

    Nyd ostene med tre eller fem små, velvalgte glas
    3 glas 120,-
    5 glas 195,-

    DESSERT kr. 120,-

    Chokoladekage med 92% Oialla chokolademousse og hindbærsorbet

    Blommesorbet og Oialla 46% chokoladeis med hasselnødder og blommemarengs

    Rødgrød af henkogte bær med flødeis, ristede mandler og lakridsurter (kan bestilles i juli og august – se vores månedsmenu)

    3 RETTERS MENU kr. 425,-

    Gravad laks, svinekæber, chokoladekage

    + Vinmenu med tre velvalgte glas kr. 295,-

    5 RETTERS MENU kr. 575,-

    Gravad laks, sommersalat, svinekæber, tre oste, chokoladekage

    + Vinmenu med fem velvalgte glas kr. 475,-

BOJESENS MIDDAG

(Menuen gælder fra den 4. juli til den 3. oktober 2017)

18:00 – 23:00 (Køkkenet lukker 21.30)

SNACK kr. 65,-

Sprøde øllebrødsflager, charcuteri fra Nørre Søby, sylt og creme af Gammel Knas

FORRET kr. 120,-

Gravad laks i snaps og krondild med majroer, syrnet fløde og dildolie

Sommersalat med brændt agurk, salatløg, kartofler, luftig rygeost og æggeblomme

Kyllingelevermousse med grillede løg, spæde beder og sprødt kyllingeskind (kan bestilles i juli og august – se vores månedsmenu)

HOVEDRET kr. 245,-

Glaserede svinekæber med ærtepuré, syltede karotter, fedtegrever og sommerstuvning

Stegt makrel med tørrede tomater, ristet hjertesalat, grønne tomater og choron sauce

Stegt Gråsten kylling med rabarber, syltet agurk, sprød kartoffel og skysauce af kråse og persille (kan bestilles i juli og august – se vores månedsmenu)

TILBEHØR

Stegt sommerspidskål med majs og Havgus
kr. 45,-

Kold kartoffelsalat med sennepsdressing og karse
kr. 45,-

OST
3 stk. kr. 105,-
5 stk. kr. 155,-

Oste fra danske mejerier, serveres med æblemarmelade og maltknækbrød

Nyd ostene med tre eller fem små, velvalgte glas
3 glas 120,-
5 glas 195,-

DESSERT kr. 120,-

Chokoladekage med 92% Oialla chokolademousse og hindbærsorbet

Blommesorbet og Oialla 46% chokoladeis med hasselnødder og blommemarengs

Rødgrød af henkogte bær med flødeis, ristede mandler og lakridsurter (kan bestilles i juli og august – se vores månedsmenu)

3 RETTERS MENU kr. 425,-

Gravad laks, svinekæber, chokoladekage

+ Vinmenu med tre velvalgte glas kr. 295,-

5 RETTERS MENU kr. 575,-

Gravad laks, sommersalat, svinekæber, tre oste, chokoladekage

+ Vinmenu med fem velvalgte glas kr. 475,-

DEL DIN OPLEVELSE

#taarnetInstagramFacebookTwitterTripAdvisor

PRAKTISK INFORMATION

Planlæg dit besøg

www.taarnet.dk bruger cookies for at sitet virker og for at indsamle statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere om cookies.

Accepter Accepter ikke