RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER

Tirsdag-lørdag:
11:30 – 23:00

Søndag:
11:30 – 17:30

Dørene lukker kl. 21:00

Køb gavekort til restauranten

FVSTlup_sekontrolrapport_99x32

12. januar 2018

Valentinsmiddag i Tårnet

Restauranten i Tårnet inviterer til en romantisk valentinsdag i København den 14. februar, hvor vi forkæler jer med en skøn middag – velkomstdrink, snacks, tre skønne retter, en velvalgt vinmenu og vand. Bordet er jeres hele aftenen, så der er god tid til nyde det historiske omgivelser og hinandens selskab. Vores restaurantchef er allerede i…

Læs mere



29. november 2017

Bojesens nytårsmenu 2017

I år kommer Bojesens nytårsmenu fra restauranten i Tårnet på Christiansborg. Menuen tager udgangspunkt i klassiske danske råvarer og nytårets traditioner. Vi laver et begrænset antal menuer og ofrer til gengæld lidt ekstra på råvarer, tilberedning og smag. Og vigtigst af alt, så er det nemt. Vi giver kødet en smuk stegeskorpe, snitter kartofler og…

Læs mere



23. november 2017

Smørrebrød i Tårnet

I Tårnet serverer vi smørrebrødet a la carte, men tilbyder også forskellige menuer, der tilgodeser både den hurtige forretningsfrokost og den store fest. Til maden byder vi på økologiske øl fra Herslev Bryghus og hjemmelavet bjesk fra Nordjylland. Vores bjesk laves af Rasmus Bo Bojesens fætter Erik. Han samler vilde urter og bær i skoven,…

Læs mere



30. august 2016

Æblehøstfest i Tårnet 25.09.2016

Danmark er et helt fantastisk æbleland, og derfor har vi bestemt os for at fejre æblehøsten med en aften, hvor æblerne får lov at være med på alle tallerkenerne og i glasset! Så tag din mest æbleglade ven under armen og kom ind til en lækker æbleaften i Tårnet den 25. september. Du booker bord…

Læs mere



20. juni 2016

Copenhagen Cooking: Smørrebrød, bjesk og brændevin 20.08.2016

Bjesk er et gammelt ord, der stammer fra Vendsyssel og bruges som betegnelse for en bitter eller en kryddersnaps, der laves på vilde urter og bær fra Nordjyllands magre jorde i klitterne, højmosen og på heden. Smørrebrød og brændevin er uadskillelige i den danske frokosttradition og denne herlige forening vil vi gerne hylde med en…

Læs mere



20. juni 2016

De Store Kagedage i Tårnet 20./21.08.2016

Danmark har en lang og stolt konditortradition – kartoffelkage, Sarah Bernhardt, fragilité og napoleonshatte er alle danske opfindelser. I alt 21 danske kager er på en særlig EU-liste over unikke madvarer. Bojesen hylder de danske kagetraditioner i Tårnet under Copenhagen Cooking & Food Festival den 20. og 21. august. Det er Bojesens prisvindende konditor Tor…

Læs mere



21. december 2015

Tårnet er lukket fra den 21. december til den 4. januar

Tårnet – både Restauranten og Udsigten – er lukket i forb. med jul og nytår. Tårnet holder lukket fra den 21. december til den 4. januar (begge dage inkl.). Tak til alle, der besøgte Tårnet i 2015. På gensyn i 2016.

Læs mere



11. november 2015

Vinen hører barokmusik

Vi har fået en ny vin på kortet i Tårnet, men det er ikke en helt almindelig vin. Den er fra Sydafrika og vinmagerne, DeMorgenzon, spiller barokmusik for deres vinstokke.  De sendte os dette brev, der giver en lille forklaring på deres glimrende og musikalske vine: Dear Tårnet Thanks so much for the listing of…

Læs mere



19. august 2015

Bojesen i Tårnet på Facebook

Kunne du tænke dig at læse anmeldelser, få de seneste nyheder og opleve Tårnet gennem billeder, så tag en tur forbi vores facebookprofil. Vi glæder os til at se dig derinde.

Læs mere



14. august 2015

Amerikansk rejseguide har besøgt Tårnet

Den New York-baserede rejseguide meltingbutter.com har været en tur i Tårnet. Hvad sagde de amerikanske smagsløg mon til tatar og hindbærdessert? Læs hele artiklen her.

Læs mere



DEL DIN OPLEVELSE

#taarnetInstagramFacebookTwitterTripAdvisor

PRAKTISK INFORMATION

Planlæg dit besøg

www.taarnet.dk bruger cookies for at sitet virker og for at indsamle statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere om cookies.

Accepter Accepter ikke