RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER

Bemærk! Tårnet er lukket i perioden 1. juni til 31. august 2019. 

Byens bedste 2019

FVSTlup_sekontrolrapport_99x32

Facebook LinkedIn RSS

  • Den brasilianske blog, Top Notch by Renate Sauer, har via bloggens europaskribent José Nunes de Farias bragt en varm omtale af restauranten i Tårnet. Han roser især den vidende og imødekommende tjenerstab, chokoladen og de “overraskende” Skandinaviske smagsindtryk under overskriften “A experiência superou minhas expectativas” (“en oplevelse, der overgik mine forventninger”.red).

    Her fra Tårnet skal lyde en tak for de pæne ord.

    Klik her for at læse hele omtalen (på portugisisk).

7. juli 2014

Brasiliansk ros til Tårnet

Den brasilianske blog, Top Notch by Renate Sauer, har via bloggens europaskribent José Nunes de Farias bragt en varm omtale af restauranten i Tårnet. Han roser især den vidende og imødekommende tjenerstab, chokoladen og de “overraskende” Skandinaviske smagsindtryk under overskriften “A experiência superou minhas expectativas” (“en oplevelse, der overgik mine forventninger”.red).

Her fra Tårnet skal lyde en tak for de pæne ord.

Klik her for at læse hele omtalen (på portugisisk).DEL DIN OPLEVELSE

#taarnetInstagramFacebookTwitterTripAdvisor

PRAKTISK INFORMATION

Planlæg dit besøg

www.taarnet.dk bruger cookies for at sitet virker og for at indsamle statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere om cookies.

Accepter Accepter ikke