RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER

Bemærk! Tårnet er lukket i perioden 1. juni til 31. august 2019. 

Byens bedste 2019

FVSTlup_sekontrolrapport_99x32

Facebook LinkedIn RSS

  • Københavns førende position på den gastronomiske scene bliver endnu engang hyldet – denne gang hos webmagasinet Yahoo Travel, som har lavet en liste over gode nye eller mindre kendte spisesteder i byen. Her er Tårnet naturligvis nævnt, og vi er kommet i godt selskab af fine københavnske spisesteder som Almanak, Kadeau og Uformel, hvilket vi selvfølgelig også er stolte af.

    Klik her for at læse artiklen hos Yahoo Travel (på engelsk).

4. august 2014

Tårnet i Yahoo Travel

Københavns førende position på den gastronomiske scene bliver endnu engang hyldet – denne gang hos webmagasinet Yahoo Travel, som har lavet en liste over gode nye eller mindre kendte spisesteder i byen. Her er Tårnet naturligvis nævnt, og vi er kommet i godt selskab af fine københavnske spisesteder som Almanak, Kadeau og Uformel, hvilket vi selvfølgelig også er stolte af.

Klik her for at læse artiklen hos Yahoo Travel (på engelsk).DEL DIN OPLEVELSE

#taarnetInstagramFacebookTwitterTripAdvisor

PRAKTISK INFORMATION

Planlæg dit besøg

www.taarnet.dk bruger cookies for at sitet virker og for at indsamle statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere om cookies.

Accepter Accepter ikke