Bjesk er et gammelt ord, der stammer fra Vendsyssel og bruges som betegnelse for en bitter eller en kryddersnaps, der laves på vilde urter og bær fra Nordjyllands magre jorde i klitterne, højmosen og på heden.
Smørrebrød og brændevin er uadskillelige i den danske frokosttradition og denne herlige forening vil vi gerne hylde med en særlig frokost i Tårnet. Vi får vores brændevin fra Nordjylland, hvor Fætter Erik og Dyrlægen plukker, blander og brygger ægte bjesk.
Fætter Erik og Dyrlægen kommer til hovedstaden og fejrer deres besøg med en frokost med godt smørrebrød og en introduktion til den særlige nordjyske bjesk.
Frokosten koster 350 kroner og byder på to stykker smørrebrød, to velvalgte bjesk, øl, vand og fortællinger fra Fætter Erik og Dyrlægen.
Copenhagen Cooking: Smørrebrød, bjesk og brændevin 20.08.2016
Bjesk er et gammelt ord, der stammer fra Vendsyssel og bruges som betegnelse for en bitter eller en kryddersnaps, der laves på vilde urter og bær fra Nordjyllands magre jorde i klitterne, højmosen og på heden.
Smørrebrød og brændevin er uadskillelige i den danske frokosttradition og denne herlige forening vil vi gerne hylde med en særlig frokost i Tårnet. Vi får vores brændevin fra Nordjylland, hvor Fætter Erik og Dyrlægen plukker, blander og brygger ægte bjesk.
Fætter Erik og Dyrlægen kommer til hovedstaden og fejrer deres besøg med en frokost med godt smørrebrød og en introduktion til den særlige nordjyske bjesk.
Frokosten koster 350 kroner og byder på to stykker smørrebrød, to velvalgte bjesk, øl, vand og fortællinger fra Fætter Erik og Dyrlægen.