RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER

Bemærk! Tårnet er lukket i perioden 1. juni til 31. august 2019. 

Byens bedste 2019

FVSTlup_sekontrolrapport_99x32

Facebook LinkedIn RSS

  • Danmark har en lang og stolt konditortradition – kartoffelkage, Sarah Bernhardt, fragilité og napoleonshatte er alle danske opfindelser. I alt 21 danske kager er på en særlig EU-liste over unikke madvarer. Bojesen hylder de danske kagetraditioner i Tårnet under Copenhagen Cooking & Food Festival den 20. og 21. august.

    Det er Bojesens prisvindende konditor Tor Stubbe, der laver Tårnets nyfortolkninger af de klassiske danske konditorkager. Han er en af landets dygtigste konditorer og fik sidste år en flot 5. plads ved verdensmesterskabet i chokolade.

    Kagefesten hos Bojesen starter kl. 14.30, og vi serverer en smuk tallerken med fem forskellige konditorkager, vand og kaffe eller te. Det koster 225 kr. at være med, og der er begrænsede pladser til dette event.

    Book plads til kagefesten

20. juni 2016

De Store Kagedage i Tårnet 20./21.08.2016

Danmark har en lang og stolt konditortradition – kartoffelkage, Sarah Bernhardt, fragilité og napoleonshatte er alle danske opfindelser. I alt 21 danske kager er på en særlig EU-liste over unikke madvarer. Bojesen hylder de danske kagetraditioner i Tårnet under Copenhagen Cooking & Food Festival den 20. og 21. august.

Det er Bojesens prisvindende konditor Tor Stubbe, der laver Tårnets nyfortolkninger af de klassiske danske konditorkager. Han er en af landets dygtigste konditorer og fik sidste år en flot 5. plads ved verdensmesterskabet i chokolade.

Kagefesten hos Bojesen starter kl. 14.30, og vi serverer en smuk tallerken med fem forskellige konditorkager, vand og kaffe eller te. Det koster 225 kr. at være med, og der er begrænsede pladser til dette event.

Book plads til kagefestenDEL DIN OPLEVELSE

#taarnetInstagramFacebookTwitterTripAdvisor

PRAKTISK INFORMATION

Planlæg dit besøg

www.taarnet.dk bruger cookies for at sitet virker og for at indsamle statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere om cookies.

Accepter Accepter ikke