I år kommer Bojesens nytårsmenu fra restauranten i Tårnet på Christiansborg. Menuen tager udgangspunkt i klassiske danske råvarer og nytårets traditioner. Vi laver et begrænset antal menuer og ofrer til gengæld lidt ekstra på råvarer, tilberedning og smag.
Og vigtigst af alt, så er det nemt. Vi giver kødet en smuk stegeskorpe, snitter kartofler og sylter rødder, så I hverken skal stege, koge eller hakke. Det giver tid til snak, grin og hygge ved nytårsbordet i stedet for stress i køkkenet. Skal du bestille din nytårsmenu i København, er vi klar til at forkæle jer.
ÅRETS MENU
Jomfruhummerbisque med letrøgede kammuslinger, fermenteret sort hvidløg og syltet glaskål
Tournedos af velhængt oksemørbrad fra Himmerland med glaserede rødbeder, syltede løg, confiterede kartofler og sauce med sort trøffel og solbæreddike
Oialla chokoladekage med karamelliserede hasselnødder og syrlige Stevnskirsebær
375 kr.
Bojesens nytårsmenu 2017
I år kommer Bojesens nytårsmenu fra restauranten i Tårnet på Christiansborg. Menuen tager udgangspunkt i klassiske danske råvarer og nytårets traditioner. Vi laver et begrænset antal menuer og ofrer til gengæld lidt ekstra på råvarer, tilberedning og smag.
Og vigtigst af alt, så er det nemt. Vi giver kødet en smuk stegeskorpe, snitter kartofler og sylter rødder, så I hverken skal stege, koge eller hakke. Det giver tid til snak, grin og hygge ved nytårsbordet i stedet for stress i køkkenet. Skal du bestille din nytårsmenu i København, er vi klar til at forkæle jer.
ÅRETS MENU
Jomfruhummerbisque med letrøgede kammuslinger, fermenteret sort hvidløg og syltet glaskål
Tournedos af velhængt oksemørbrad fra Himmerland med glaserede rødbeder, syltede løg, confiterede kartofler og sauce med sort trøffel og solbæreddike
Oialla chokoladekage med karamelliserede hasselnødder og syrlige Stevnskirsebær
375 kr.
Læs mere og bestil jeres nytårsmenu