• I år kommer Bojesens nytårsmenu fra restauranten i Tårnet på Christiansborg. Menuen tager udgangspunkt i klassiske danske råvarer og nytårets traditioner. Vi laver et begrænset antal menuer og ofrer til gengæld lidt ekstra på råvarer, tilberedning og smag.

  Og vigtigst af alt, så er det nemt. Vi giver kødet en smuk stegeskorpe, snitter kartofler og sylter rødder, så I hverken skal stege, koge eller hakke. Det giver tid til snak, grin og hygge ved nytårsbordet i stedet for stress i køkkenet. Skal du bestille din nytårsmenu i København, er vi klar til at forkæle jer.

  ÅRETS MENU

  Jomfruhummerbisque med letrøgede kammuslinger, fermenteret sort hvidløg og syltet glaskål

  Tournedos af velhængt oksemørbrad fra Himmerland med glaserede rødbeder, syltede løg, confiterede kartofler og sauce med sort trøffel og solbæreddike

  Oialla chokoladekage med karamelliserede hasselnødder og syrlige Stevnskirsebær

  375 kr.

  Læs mere og bestil jeres nytårsmenu

29. november 2017

Bojesens nytårsmenu 2017

I år kommer Bojesens nytårsmenu fra restauranten i Tårnet på Christiansborg. Menuen tager udgangspunkt i klassiske danske råvarer og nytårets traditioner. Vi laver et begrænset antal menuer og ofrer til gengæld lidt ekstra på råvarer, tilberedning og smag.

Og vigtigst af alt, så er det nemt. Vi giver kødet en smuk stegeskorpe, snitter kartofler og sylter rødder, så I hverken skal stege, koge eller hakke. Det giver tid til snak, grin og hygge ved nytårsbordet i stedet for stress i køkkenet. Skal du bestille din nytårsmenu i København, er vi klar til at forkæle jer.

ÅRETS MENU

Jomfruhummerbisque med letrøgede kammuslinger, fermenteret sort hvidløg og syltet glaskål

Tournedos af velhængt oksemørbrad fra Himmerland med glaserede rødbeder, syltede løg, confiterede kartofler og sauce med sort trøffel og solbæreddike

Oialla chokoladekage med karamelliserede hasselnødder og syrlige Stevnskirsebær

375 kr.

Læs mere og bestil jeres nytårsmenuwww.taarnet.dk bruger cookies for at sitet virker og for at indsamle statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere om cookies.

Accepter Accepter ikke