RESTAURANTENS ÅBNINGSTIDER

Bemærk! Tårnet er lukket i perioden 1. juni til 31. august 2019. 

Byens bedste 2019

FVSTlup_sekontrolrapport_99x32

Facebook LinkedIn RSS

  • I Tårnet serverer vi smørrebrødet a la carte, men tilbyder også forskellige menuer, der tilgodeser både den hurtige forretningsfrokost og den store fest. Til maden byder vi på økologiske øl fra Herslev Bryghus og hjemmelavet bjesk fra Nordjylland. Vores bjesk laves af Rasmus Bo Bojesens fætter Erik. Han samler vilde urter og bær i skoven, på marken og i klitten og laver traditionel brændevin efter alle kunstens regler.

    Vi er altid på jagt efter spændende råvarer og selvom vi tit er ude på gårdbesøg, springer vi aldrig over, hvor gærdet er lavest. Vi får skønne grøntsager fra det socioøkonomiske landbrug Sølager, store håndpillede rejer fra Sverige, og når jægerne er ude med bøssen, køber vi vildt fra landets godser. Det er vores drøm at dele hele Danmarks fadebur med jer og byde på det bedste fra vores mark, hav og skov.

    Læs mere om vores smørrebrød (bojesen.dk)

23. november 2017

Smørrebrød i Tårnet

I Tårnet serverer vi smørrebrødet a la carte, men tilbyder også forskellige menuer, der tilgodeser både den hurtige forretningsfrokost og den store fest. Til maden byder vi på økologiske øl fra Herslev Bryghus og hjemmelavet bjesk fra Nordjylland. Vores bjesk laves af Rasmus Bo Bojesens fætter Erik. Han samler vilde urter og bær i skoven, på marken og i klitten og laver traditionel brændevin efter alle kunstens regler.

Vi er altid på jagt efter spændende råvarer og selvom vi tit er ude på gårdbesøg, springer vi aldrig over, hvor gærdet er lavest. Vi får skønne grøntsager fra det socioøkonomiske landbrug Sølager, store håndpillede rejer fra Sverige, og når jægerne er ude med bøssen, køber vi vildt fra landets godser. Det er vores drøm at dele hele Danmarks fadebur med jer og byde på det bedste fra vores mark, hav og skov.

Læs mere om vores smørrebrød (bojesen.dk)www.taarnet.dk bruger cookies for at sitet virker og for at indsamle statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere om cookies.

Accepter Accepter ikke