VELKOMMEN TIL TÅRNET

I Tårnet kan du se København fra en helt ny vinkel. Du kan se gader, bygninger og detaljer, som du måske ikke har lagt mærke til før. Du kan se tage og tårne, og på en klar dag kan du se helt til Sverige.

Udsigten er unik og storslået fra Tårnet på Christiansborg Slot – Københavns højeste tårn, der siden 2014 har været åben for offentligheden. Tårnet tilhører Folketinget, som har taget initiativ til at åbne det til glæde for alle, der bor i eller besøger København.

Det er gratis at besøge Tårnet, og der er er åbent alle dage (undtagen mandag). Find praktiske oplysninger og planlæg dit besøg på taarnet.dk/info.

Udover at nyde udsigten kan du også nyde en kulinarisk oplevelse i Tårnets restaurant, der er drevet af den anerkendte restauratør Bojesen A/S. Restauranten er meget populær, og det er derfor en god idé at bestille bord på forhånd. Se menuen og bestil bord på taarnet.dk/restauranten.

Brug hashtagget #taarnet, når du poster dine billeder fra Tårnet på sociale medier som Instagram og Facebook. Velkommen til Tårnet.

DEL DIN OPLEVELSE

#taarnetInstagramFacebookTwitterTripAdvisor

PRAKTISK INFORMATION

Planlæg dit besøg

www.taarnet.dk bruger cookies for at sitet virker og for at indsamle statistik til forbedring af din brugeroplevelse. Læs mere om cookies.

Accepter Accepter ikke